No hi ha productes a la cistella.

Els vins: Edetària Selecció

  • Edetària Selecció Blanc - Edetària

Edetària Selecció Blanc

Elaborat amb raïms de Garnatxa blanca de vinyes velles en terra de “panal” (duna fòssil)i de baix rendiment. Fermentació i posterior criança de vuit mesos en bótes noves de 500 litres de roure francès.

Comprar
  • Edetària Selecció Negre - Edetària

Edetària Selecció Negre

Primer Vi de Finca Qualificada de la DO Terra Alta. Elaborat amb raïms de Garnatxa Peluda 60%, Garnatxa Fina 30%, i Samsó 10%, en terra de “còdols”, “tapàs” i “tapàs blanc” respectivament. Cal destacar el terrer de “còdols” (antiga llera d’un riu), on conreem la Garnatxa Peluda des de fa més de 40 anys. Amb aquest raïm elaborem vins amb una gran i complexa expressió aromàtica. Una criança de dotze mesos en bótes de 500 litres de roure francès acabarà matisant harmònicament el conjunt.

Comprar
  • Edetària Dolç - Edetària

Edetària Dolç

Elaborat amb raïms de Garnatxa Fina 70% i Syrah 30% del nostre terrer de “tapàs”. Durant la verema es realitza una primera selecció de raïms al setembre que es vinifica en negre, deixant al cep uns quants raïms seleccionats (aquells més petits i solts), que podran aguantar sanament la sobremaduració natural al cep. Es veremen just abans de l’arribada dels freds de tardor amb un grau potencial en alcohol que supera els 20º. La fermentació s’atura de manera natural quan el vi arriba als 15 º d’alcohol natural, quedant un lleuger sucre residual entre 80-100gr/l. Posterior criança de vuit mesos en bótes de 300 litres de roure francès.

Comprar

Seleccioneu un vi

Col·leccions Especials

Aquesta web fa servir cookies
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.