No hi ha productes a la cistella.

Transport i devolucions

Les vendes es realitzen a través d’EDETÀRIA SL, Ctra. Gandesa a Vilalba dels Arcs s/n, Km2 – 43780 GANDESA (Terra Alta), amb CIF B43694405, telèfon d’atenció al client núm. 977421534, i e-mail: info@edetaria.com  Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, al Tom 39315, Llibre 164 i Full B271578.

 

Preus

Els preus dels articles disponibles en aquestes pàgines inclouen l’IVA que els correspon. En funció de la quantitat de la comanda s’afegirà un import per cobrir les despeses de transport. Aquest import inclou també l’IVA, i es marcarà clarament a la pàgina de resum de la comanda abans de finalitzar l’adquisició.

 

Pagaments

Una vegada finalitzada l’adquisició de productes en aquesta pàgina, el client podrà escollir entre realitzar el pagament a traves d’una targeta de crèdit o pel Sistema PayPal. Per totes dues opcions serà derivat o bé a la plataforma de PayPal o al sistema de pagament online de Servired (Caixa Bank), on, en un entorn segur i xifrat, podrà introduir les dades de la seva targeta de crèdit (Visa o Mastercard). Edetària SL no té cap accés a aquestes dades, sent informat de forma automàtica per Servired o PayPal –segons l’opció escollida- només de l’èxit o impossibilitat de cobrament de la transacció.

També es podrà pagar directament al nostre compte bancari: ES39 2100 0085 7302 0039 8122. El client comunicarà l’identificador de comanda com a referencia del pagament. No enviarem la comanda fins que el pagament no s’hagi abonat al compte.

 

Disponibilitat dels Productes

Intentem mantenir els nivells d’existències de la botiga online actualitzat en tot moment, enviant sempre l’anyada que figura en la pàgina web en el moment de la compra. En cas que s’exhaureixin les existències, s’oferirà al client o bé la devolució sencera de l’import pagat, o bé una anyada alternativa a l’escollida al mateix preu.

 

Lliuraments i Àmbit Geogràfic

Els lliuraments es faran per missatger. En cas que ens hagi facilitat el numero de mòbil, el comprador rebrà un SMS del missatger el matí del lliurament. Intentem despatxar el vi sempre l’endemà de rebre la comanda, i el termini de lliurament acostuma a ser de tres dies laborables a partir d’aquest moment. Només es podran fer lliuraments dins el territori peninsular de l’Estat Espanyol.

 

Edat del comprador

Només podran adquirir vi els majors d’edat.

 

Devolucions

El client té el dret a retornar la mercaderia en el termini de 7 dies. Ha de comunicar la intenció de formalitzar la devolució dins d’aquest termini mitjançant un e-mail a info@edetaria.com. Una vegada comprovat el correcte estat de la comanda, serà retornant el preu abonat llevat de les despeses d’enviament que serà a càrrec del client, així com si aquest no es troba en les mateixes condicions en quant al seu embalatge, que el preu retornat serà inferior d’acord amb la depreciació soferta pel producte.

 

Legislació

Les vendes a distància estan regulades per les lleis 7/1996 d’Ordenació del Comerç Minorista, modificat per la llei 47/2002 que l’ajusta a la Directiva Europea 97/7/CE. El tractament de dades s’ajusta a la llei 15/1999 de protecció de Dades de Caràcter Personal.

 

Seguretat i Privacitat

Consulteu la pàgina de Seguretat i Privacitat on detallem les polítiques en aquest àmbit.

Aquesta web fa servir cookies
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.