No hi ha productes a la cistella.

El celler

Quan estimes un territori hi vius en sintonia

El Celler es va construir l’any 2003 envoltat per una part de les vinyes que Edetària té en propietat. És un edifici singular de línies senzilles i modernes integrat en un paratge únic, envoltat de vinyes i muntanyes. Tots els elements: vinyes, celler, la plana de Gandesa, les muntanyes de Pàndols-Cavalls i la serralada dels Ports, es fonen i formen part d’un escenari únic.

  • Edetària - El Celler
  • Edetària - El Celler
  • Edetària - El Celler

La verema

Només els millors gotims

La verema es fa manualment, única forma vàlida per a Edetària per seleccionar el millor raïm de cada cep. Es diposita en caixes de petita dimensió, es refreda el raïm entre 0ºC a 5ºC i finalment fem una segona selecció en taula de tria. Per tant, només entren a les tines aquells gotims que disposen de l’adient maduració polifenòlica.

Edetària - El Celler

Vinificacions

L’expressió de cada parcel·la

Les tines per l’elaboració són de petites dimensions. Estan pensades i equipades per vinificar les diferents parcel·les per separat i així seguir quina és l’evolució de cada intervenció que es fa des de la vinya fins a la copa.

Edetària - El Celler

Criança

Els vins d’Edetària, l’expressió d’una personalitat

Durant el procés de criança, busquem preservar i potenciar el caràcter, els matisos aportats per les diferents vinyes i terrers. El treball colze a colze amb els boters elegits ens permet cercar les botes que millor potenciïn l’expressió dels nostres vins, i finalment l’assemblatge de tots els matisos, per donar uns vins amb personalitat.

Edetària - El celler
Aquesta web fa servir cookies
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.