No hi ha productes a la cistella.

Formes de pagament

 

Preus

Els preus dels articles disponibles en aquestes pàgines inclouen l’IVA que els correspon. En funció de la quantitat de la comanda s’afegirà un import per cobrir les despeses de transport. Aquest import inclou també l’IVA, i es marcarà clarament a la pàgina de resum de la comanda abans de finalitzar l’adquisició.

 

Pagaments

Una vegada finalitzada l’adquisició de productes en aquesta pàgina, el client podrà escollir entre realitzar el pagament a traves d’una targeta de crèdit o pel Sistema PayPal. Per totes dues opcions serà derivat o bé a la plataforma de PayPal o al sistema de pagament online de Servired (Caixa Bank), on, en un entorn segur i xifrat, podrà introduir les dades de la seva targeta de crèdit (Visa o Mastercard). Edetària SL no té cap accés a aquestes dades, sent informat de forma automàtica per Servired o PayPal –segons l’opció escollida- només de l’èxit o impossibilitat de cobrament de la transacció.

També es podrà pagar directament al nostre compte bancari: ES39 2100 0085 7302 0039 8122. El client comunicarà l’identificador de comanda com a referencia del pagament. No enviarem la comanda fins que el pagament no s’hagi abonat al compte.

 

Aquesta web fa servir cookies
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.