No hi ha productes a la cistella.

Els vins: Via Terra

  • Via Terra Blanc - Edetària

Via Terra Blanc

Elaborat amb Garnatxa blanca de les nostres vinyes situades a la Plana de Gandesa. Combinem dues veremes, una de primerenca que ens aportarà tota la frescor de la fruita i una dues setmanes més tard per obtenir la calidesa de la garnatxa. Després de fermentar, s’ajuntaran ambdues i es treballen amb les seves mares fines per extreure tota la cremositat i delicadesa. El resultat és un vi original de Garnatxa blanca, fresc i gastronòmic.

Comprar
  • Via Terra Negre - Edetària

Via Terra Negre

Elaborat amb Garnatxa negra de les nostres vinyes situades a la Plana de Gandesa, en terrasses elevades, sòls ben drenats i per tant donant baixes produccions.

En el celler realitzem dues vinificacions diferents, una amb maceració en fred per aportar tota l’autenticitat de la fruita de la Garnatxa negra; i una segona més tradicional amb raïms més madurs que ens donarà complexitat i estructura. Després el vi rep una criança de 6 mesos en bótes de 300 litres de roure francès.

Comprar
  • Via Terra Rosat - Edetària

Via Terra Rosat

Elaborat amb la varietat autòctona Garnatxa peluda de les nostres vinyes més joves situades a la Plana de Gandesa.

Verema manual en caixes de 15 kg. Refredem el raïm durant 48 hores i després d’un desrapat suau, el macerem unes poques hores amb les pells a 5ºC, per obtenir el color tan característic a pell de ceba. Després de descubar fermentem a temperatura controlada de 16ºC. Acabada aquesta, realitzem un treball amb les lies fines per donar-li cremositat.

Comprar

Seleccioneu un vi

Col·leccions Especials

Aquesta web fa servir cookies
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.