No hi ha productes a la cistella.

Els vins: Les nostres finques

  • Finca La Personal - Edetària

La Personal

Vi elaborat exclusivament amb Garnatxa Peluda procedent de 1.200 ceps de les vinyes més antigues de que disposem d’aquesta vinífera, plantades pel nostre avi, i del qual elaborem 1.200 ampolles. Raïm únic perfectament adaptat als estius secs i calorosos de la zona mediterrània, gràcies a les seves fulles vellutades,  obtenim vins amb una frescor i autenticitat única.

Comprar
  • Finca La Pedrissa - Edetària

La Pedrissa

Vi elaborat exclusivament amb Carinyena/Samsó procedent de vinyes de més de vuitanta anys, plantades en un sòl anomenat “tapàs blanc”, pobre, rocós i calcari, on antigament els romans extreien roques per fer les seves construccions, d’aquí el nom. Gràcies a l’austeritat del sòl, la carinyena ens dóna un raïm únic, d’una gran concentració, ric en matisos i complexitat.

Comprar
  • Finca La Genuïna - Edetària

La Genuïna

Vi elaborat exclusivament amb Garnatxa Fina,  procedent d’una selecció de les millors vinyes d’aquest raïm, sempre conreades en “tapàs”, diferents capes de margues acumulades antigament sota el mar, on destaca la coloració i complexitat del sòl. Raïm únic, clon específic de la Terra Alta, amb raïm poc apinyat i de gra petit, expressant al màxim el caràcter Mediterrani, gràcies a la seva òptima maduració en aquestes condicions climàtiques.

Comprar
  • Finca La Terrenal - Edetària

La Terrenal

Vi elaborat exclusivament amb Garnatxa Blanca de vinyes velles, plantada en costers cara-solats en sòls argilosos. En aquest tipus de terrer és on la Garnatxa blanca es manifesta amb plenitud de caràcter i potència.

Comprar

Seleccioneu un vi

Col·leccions Especials

Aquesta web fa servir cookies
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.