Edetària
Notícies
Edetària Shops
A taula
Els vins
El celler
La terra
CAT | ESP | ENG
Inici
Club
Contactar

Les Tannines, Santa Coloma

 

Les Tannines neix al 2011 sota el nom de La Companyia Catalana de Vins. Tota una declaració de principis i una mostra mol clara del que trobarema ala botiga de Santa coloma de Gramanet, vins i caves catalans. Les garnatxes d'Edetària no podien faltar a un establiment com aquest. Edetària shops us convidar a fer un tastet  de Les Tannines, us hi apunteu?  

Les Tannines és el projecte que Cristina Martínez Molina engega amb la Carmen Jiménez després de passar-se un any tastant vins amb la Guia de Vins de Catalunya i treure conclusions molt clares sobre la qualitat dels vins catalans i quines són les varietats que s'expressen millor al nostre territori.

La filosofia del local és la següent:

"Les Tannines vol fer arribar el vi català al consumidor que se'l mira de lluny,
aquest és el seu principal objectiu, donar a conèixer la gran varietats de vins i les
D.O del vi català."

Cristina Martínez Molina i Carmen Jimenez,propietàries, ens parlen així del seu local: "Les Tannines és un espai per gaudir i descobrir el vi, Els prestatges de la botiga hi són plens de vi
català on hi són presents els vins del Celler Edetària."


També tenen vins a copes: "A la pissarra, que presideix la barra, sempre hi trobareu els vins a copes de la
setmana: tres negres, dos blancs, un rosat i dos caves."

I no només vins: "L'espai convida a prendre el vi sense preses i si ve de gust fer un mos tastar un
bon pernil i, o gaudir dels “montaditos” que acompanyen totes les copes."

Com veieu Les Tannines però no és només una botiga de vins. Hi podem tastar vins, serveixen tapes i plats del dia, i per encàrrec hi podem fer sopars per grups. Evidentment també s'hi fan tasts.

Cristina Martínez ens parla dels vins d'Edetària a Les Tannines: "El blanc que mes ens agrada és  l'Edetària el trobo molt untuós , sec , una garnatxa perfecte per mí.   I pel que fa als vins negres el Via Terra, un vi suau, facil que agrada molt a nosaltres i als clients, per la seva qualitat preu és el que té més sortida. Garnatxes fantàstiques!" 

A Les Tannines també es fan concerts és per això que ens recomanen un maridatge musical per l'Edetària Blanc: "Nosaltres ens prendríem  la ganatxa blanca de vinya vella de l'Edetària Blanc tot escoltant Qui n'ha begut de Mishima"

"Qui n'ha begut en tindrà set tota la vida" canten els Mishima Edetària tindrà set tota la vida de Les Tannines, gràcies per confiar en les nostres garnatxes.

Info

Adreça: c/sant Carles 5, 08921,Sta Coloma de Gramenet

Tel: +34 930 04 18 09

Comparteix-ho a:
Associaci� Turisme Rural Terra Alta