Edetària
Notícies
Edetària Shops
A taula
Els vins
El celler
La terra
CAT | ESP | ENG
Inici
Club
Contactar

L'Orangette de Reus

Xemi Gené és l'ànima de L'Orangette a Reus a la cantonada del Carrer Aleus i el Carrer Vilar. Com no podia ser d'altra manera,des dels seus inicis ha estat una botiga que ha defensat els vins de les DO's de Tarragona. 

Les ampolles de Montsant, Priorat, Tarragona i Terra alta omplen les estanteries i els aparadors del local. Omplen les parets del local i també són les multiples i variades activitats que el la vinacoteca organitza amb els cellers de la zona  el que emplena L'Orangette d'aficionats al mon del vi.

Els Cellers de la DO Terra Alta i les seves garnatxes ocupen un lloc privilegiat a la botiga. Els vins del celler Edetària hi són presents des de fa gairebé 10 anys. Xemí Gené és un enamorat de la mineralitat de les garnatxes blanques de l'Edetària i l'Edetana, tot i que per la seva relació qualitat preu és el Via Terra un dels vins que li funciona millor. Des del  del celler sempre li diem que el Via Terra és la porta d'entrada als vins del celler, i ell ens confirma que quan el client torna sempre li demana pels  altres vins del celler.

 

El Celler Edetària va ser a l'Orangette el passat 12 de juliol, i en Xemi Gené ens va regalar un vídeo molt divertit del tast. No us perdeu les paraules de Joan Àngel sobre els "Vins Gastronòmics": 

Tast Celler Edetària - Joan Ángel Llibería from l'Orangette de Reus on Vimeo.


Comparteix-ho a:
Associaci� Turisme Rural Terra Alta