Edetària
Notícies
Edetària Shops
A taula
Els vins
El celler
La terra
CAT | ESP | ENG
Inici
Club
Contactar

GUANYADORS CONCURS #GRENACHEDAY FOTO EDETÀRIA2012

El passat divendres 19 d'octubre vam tancar el concurs #GrenacheDay Foto Edetària 2012

Per participar només calia enviar una foto amb algun dels vins del celler. Era un concurs públic, tothom que volgués podia fer de jurat. Clicant "M'agrada" s'otorgaven 5 punts a la foto escollida i clicant "Comparteix" 10 punts al mur del Facebook d'Edetària Celler . Aquí teniu totes les fotos del concurs.

Pel que fa als guanyadors, la idea original era escollir les 3 fotos amb millor puntuació. Però ens sembla que hi ha hagut alguna sorpresa de darrera hora.

Si voleu saber quines han estat les fotos guanyadores haureu de seguir seguint. 

La foto guanyadora ha esta  la de Lluís Puig i el seu Edetària Blanc 2010 amb 265 punts. Guanyador destacat i indiscutible. Felicitats Lluís!

 

Lluís Puig 1r classificat

La sorpresa han estat el doble empat que s'han produit a la resta del podi de guanyadors: en el 2n lloc i amb 110 punts trobem a Toni Ferron i el seu Vinya D'Irto Negre ex-aequo amb  Josep M Llibre del bloc el Racó del Bon Vi amb un Edetària Blanc 2010.

 

 Toni Ferron i el seu Vinya d'Irto 2n classificat

 

Josep M Llibre 2n classificat

L'empat pel 3r lloc ha estat entre Els Torrassos de Girona amb el seu Edetària Negre 2005 i Oriol Ferran amb el seu Vinya d'Irto tots dos amb 95 punts.

Els Torrassos de Girona 3r classificat.

Oriol Ferran 3r classificat.

Felicitats Lluís, Toni, Josep M Llibre, els Torrassos i Oriol ben aviat ens posarem en contacte amb vosaltres per visitar el celler. 

Des d'Edetària també felicitem a tots els que heu participat en el concurs Foto Edetària 2012 tant enviant les vostres fotos com clicant "M'agrades" i "Comparteix".

Gràcies per col·laborar amb "Esperit Edetària, l'Esperit d'una Terra" i celebrar el #GrenacheDay amb Edetària.  

Ens veiem al #GrenacheDay Foto Edetària 2013

Edetària clica un "M'agrada" per tots vosaltres.

Comparteix-ho a:
Associaci� Turisme Rural Terra Alta