Edetària
Notícies
Edetària Shops
A taula
Els vins
El celler
La terra
CAT | ESP | ENG
Inici
Club
Contactar

Edetària Shops us porta a Suïssa: Martel AG, St Gallen


Un dels llocs de Suïssa on els vins d'Edetària són més ben tractats és a la botiga Martel AG a St Gallen. vins selectes i tracte exquisit per les nostres garnatxes a una vinacoteca que no es conforma només en ser una gran botiga de vins ... 

Jan Martel ens parla així de la filosofia de la botiga: "La nostra oferta es basa en la fascinació per la diversitat i el judici crític del nostre equip. als nostres productors els exigim responsabilitat, respecte per la naturalesa i per tant una acció ecològica i sostenible. Cerquem vida, obres de vi individuals i autèntiques fetes més enllà de la banalitat o una forçada extravagància. Vins irrepetibles."

Això ho aconsegueixen a base de fer: "El contacte directe amb els elaboradors de vi i visitant-los sovint. Amb els anys han esdevinguts amistats, al mateix temps que creix l'experiència i la passió pel vi de l'equip de Martel. Així portem els seus vins tant a la nostra botiga com a la carta de molts restaurants." 

És evident que en un entorn com el de Martel no hi podien faltar les garantxes d'Edetària. Als clients de Martel els entusiasma el caràcter borgonyès de la garnatxa blanca de l'Edetària i el Via Edetena Blancs, la golositat de la garnatxa fina del Via Edetana Negre i l'autenticitat de la Garnatxa peluda de l'Edetària Negre. 

Comentàvem a l'inici de l'article que Martel no es conforma amb ser només una botiga de vins, també són els organitzadors d'un dels  "wineshows" més interessants de que es fan a aquell racó dels Alps: Martel Tour des Vins 2013

 

              

El Tour des Vins 2013 tindrà lloc del 18 al 26 de març, i recorrerà les següents ciutats: Berna, Basel,Luzern,Zürich, Bad Ragaz i St Gallen. Ja sabeu on trobar-nos la setmana que ve.

Martel St Gallen, una altre Edetària Shop que és molt més que una botiga de vins, i una visita obligada per tots els "winelovers" que viatgeu a Suïssa. 

Martel Stadt Laden

Poststrasse 11 
CH-9001 St.Gallen

Horaris

Dilluns:
13.00 - 18.30 
Dimarts- Divendres:
09.00 - 18.30 
Dissabte:
09.00 - 17.00Comparteix-ho a:
Associaci� Turisme Rural Terra Alta