Edetària
Notícies
Edetària Shops
A taula
Els vins
El celler
La terra
CAT | ESP | ENG
Inici
Club
Contactar

EDETARIA SHOPS: LA CLOTXA, GRANOLLERS

Edetària Shops avui us porta La Clotxa, Granollers, és una botiga de vins especialitzada en productes de la Terra Alta. Hi podeu trobar productes gastronòmics típics de les Terres de l'Ebre, fins i tot producte fresc , i sobretot vins. A una botiga amb aquestes carecterístiques no hi podien faltar els vins d'Edetària. Tasta'ls amb "La Clotxa" tot acompanyant un   plat que té molt a veure amb la botiga. Voleu saber de què parlem ...

 

Just Pallarès i Mercè Sastre originaris de la Terra Alta  son els responsables La Clotxa,i defineixen la seva botiga com: "...una botiga de productes catalans ( made in Catalonia). Tenim tot tipus de productes comestibles de qualitat fets aquí així com vins i licors. Som originaris de la  Terra Alta i aixó ens porta a ser un aparador dels productes, en especial dels vins del Terrer.Fins i tot producte fresc de casa(cultivat per Joan Lluís Sastre , germà de Mercè, a Bot) ."
 
Parlar de la Terra Alta és sinònim de vins i és aquí on entra Edetària: "... Tenim els vins d'Edetària per la seva qualitat i el reconeixement que tenen i per l´influxe del monjo del vi gandesà, Joan Àngel Lliberia...un encanta serps quan parla de les seves vinyes i del seu vi davant d´aquell paisatge sublim de la Terra Alta. No saps si ets al cel o a la Terra Alta...." Hi ha moltes maneres de descriure els vins d'Edetària i la d'en Just i la Mercè és certament original. 

A la Terra Alta és fan vins per beure però sobretot vins per menjar. La clotxa és un dels plats típics de les Terres de l'Ebre. Tal com diu el Diccionari de l'Institu d'Estudis Catalans és: un pa buidat parcialment de molla i omplert de vianda. La Clotxa ofereix moltes versions l'essència com diu el diccionari és un pa buidat, omplert de tomàquet i alls escalibats, i llavors emplenat amb  llangonissa -altrament dita  botifarra- o una arengada. La clotxa amb arengada és la que oferim als convidats quan visiten el celler.

 Ara si voleu prendre una bona clotxa de la Terra Alta acompanyada amb vins d'Edetària i així gaudir plenament de l'Esperit de la Terra, passeu per la Clotxa a Granollers que en Just i la Mercè us proveïran de tot el que necessiteu.

La Clotxa&Edetària, Esperit Terra Alta 100%

Informació i contacte:

Adreça: C/ Barcelona, 17, 08401, Granollers

Telèfon: 938 794 936 - 609 747 625
 
Correu electrònic: laclotxa@hotmail.com,jlsastre72@hotmail.com
Horaris:
De 9.30h a 13.30h i de 17.00h a 20.30h


Comparteix-ho a:
Associaci� Turisme Rural Terra Alta