Edetària
Notícies
Edetària Shops
A taula
Els vins
El celler
La terra
CAT | ESP | ENG
Inici
Club
Contactar

EDETÀRIA SHOPS: CELLER DE GELIDA, BARCELONA

"La distància entre la Terra Alta i Barcelona l’hem anat disminuint a mesura que, l’evolució dels seus vins els convertien en un producte més modern i seductor, però a l’hora, amb un fonament tradicional com la mateixa Garnatxa.

Després de fer proves amb diferents cellers, l’aparició del Celler Edetària va esvair els nostres dubtes, tant pel seu projecte com per qui el condueix i, evidentment, pels seus vins, una gamma representativa i variada de tipus, preu i qualitat.

 I n’estem segurs de no haver-nos equivocat", Celler de Gelida

Amb aquestes paruales Toni Falgueres propietari del Celler de Gelida, descriu els vins d'Edetària.

El Celler de Gelida és una de les vinacoteques més emblemàtiques. Per antiguitat i tradició, berta al 1895, s'hi respira un aroma d'autenticitat que 5 generacions de sumillers han acumulat en aquest establiment. I també per volum:  més de 3.500 referències de  vins, caves i licors.

Presumeixen de tenir vins vins elaborats des de l'autenticitat i defensen les DO's Catalanes i les varietats autòctones. Amb aquest ideari les Garnatxes d'Edetària no hi podien faltar. 
 
 
L'experiencia de més de 5 generacions de sumillers dedicats a la venta  de vins es fa palesa en les recomenacions que fan als seus clients. 
 


Poques de vins a Barcelona disposen d'unes instal·lacions tan ben preparades per la conservació dels vins.

. 
 
 
 
 En aquest vídeo podeu escoltar Toni Falgueres explicant amb tot detall la filosofia que hi ha al darrera del Celler de Gelida i la seva interessant visió del mon del vi català.

A l'inici de l'article des del Celler de Gelida ens deien literalment "... estem segurs de no haver-nos equivocat amb el Celler Edetària " Des d'Edetària també estem segurs que vam encertar de ple amb el Celler de Gelida perquè comercialitzés els nostres vins.

Aquí teniu la informació de contacte.

 

 

Comparteix-ho a:
Associaci� Turisme Rural Terra Alta