Edetària
Notícies
Edetària Shops
A taula
Els vins
El celler
La terra
CAT | ESP | ENG
Inici
Club
Contactar

Di-Ví Muntaner #EdetariaShopBCN: vins, tasts, regals ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Di-Ví Muntaner una #EdetariaShopBCN, C/MUNTANER 92: vins, tasts, regals... al centre de Barcelona. Vine de vins a Di-Ví Muntaner  amb Edetària.

La vinacoteca Di-Ví Muntaner de Núria Avellaneda és una botiga amb cinc anys de recorregut que va renovar el projecte  fa   tres anys, abans era un establiment Carte de Vins, per donar-li un enfocament nou i centrar-se més en les vins catalans de qualitat. 

La seva filososfia encaixa perfectament amb les Garnatxes  de la  Terra Alta d'Edetària

Sergi, l'enòleg de Di-Ví, ens fa arribar els següents comentaris sobre els vins d'Edetària:"Per Di-Ví, Edetària té alguns dels millors vins que hi ha a Catalunya. Els seus vins blancs ens agraden pel seu volum, textura, complexitat i perquè expressen molt bé el que és la Garnatxa Blanca a la Terra Alta, a més tenen la virtut d'agradar a tot tipus de públic. La Garnatxa Fina i Peluda dels vins negres ens dóna vins potents i molt llaminers a l'hora que molt salins i elegants" 

Els Tasts a la botiga és un dels altres punts forts de Di-Ví.

A més tenen molt clar que la Garnatxa és un dels principals actius dels vins catalans. amb aquesta caixa regal van celebrar el #InternationalGrenacheDay2013

I ara que ve Nadal segur que ens trobareu al seu aparador.

A Edetària també ens agrada molt el missatge que comparteixen al seu mur de Facebook.

Salut i Garnatxa Di-Ví!

Comparteix-ho a:
Associaci� Turisme Rural Terra Alta