Edetària
Notícies
Edetària Shops
A taula
Els vins
El celler
La terra
CAT | ESP | ENG
Inici
Club
Contactar

Cosme Vins, Barcelona Cosme Vins és una de les botigues de vins de referència a la part alta de Barcelona. Són al Carrer Aribau, i els vins d'edetària són al seu establiment des de que les nostres garnatxes  van sortir al mercat. Visitem la seva botiga i coneguem de primera ma els interesants comentaris de Cosme sobre el mon del vi actual. 
 
Cosme Peraire ens explica els inicis de Cosme vins i com ha canviat el mon del vi:
"La meva dona Monica Oliva i jo vam montar la botiga l´any 1989, treballem amb tot tipus de licors i destil·lats, mes de 3000 referencies, entre vins licors i caves.
Ja a les hores la nostra filosofía era que la gent en general aprengués a  gaudir dels bons vins , ara hi ha  molta mes cultura del mon del vi no com abans"


La filosofia de Cosme Vins és molt clara:
"Per tot això el que més ens agrada d´aquet mon es la gent que hi ha al darrera dels vins que saben transmetre la passió  per la terra i els vins que fan"

 
Aquesta "passió per la terra i els vins que fan" és el punt de trobada amb Edetària:
"En aquet cas el Joan Àngel es  la máxima expressió. Ens va fer enamorar del seus vins el primer dia que el vam coneix allà  a la vinya a Finca el Mas a Gandesa"
 
Cosme també comenta com s'adapten als temps actuals:
"El nostre lema amb els temps que corren és  “ el preu plaer “ de les coses i en el cas dels vins  d'Edetària aquesta valoració és molt alta"

Edetària continuarem treballant perquè el "plaer" que aporten els nostres vins sigui ben alt.

Gràcies a Cosme Vins i a tot el seu equip.

C/ Aribau, 292/294
08006 Barcelona
Tels. 93 202 19 72 - 93 202 19 86
Fax. 93 202 19 72 
cosme@cosmevins.com

Comparteix-ho a:
Associaci� Turisme Rural Terra Alta