Edetària
Notícies
Edetària Shops
A taula
Els vins
El celler
La terra
CAT | ESP | ENG
Inici
Club
Contactar

Colmado Giner, Reus us convida a tastar Edetària amb la cuina de l'ànec.

 
 
Colmado Giner és un el local per excel·lència  menjars gourmet i vins selectes de la ciutat de Reus. Celler Edetària i Joan Àngel Lliberia van ser-hi maridant les garnatxes de la Terra  Alta amb la cuina de l'ànec. Segueix llegint i vine a fer el maridatge Ànec&Edetària amb #EdetariaShops.
 
 
 
Núria Queralt ens descriu el seu local amb aquestes paraules: "Colmado Giner és un establiment de referència en el comerç de Reus i rodalies per la seva llarga experiència, més de 60 anys, i la qualitat dels seus productes.
Compta amb una gran sel.lecció de pernils,formatges i xarcuteria. També hi podeu trobar productes gourmet, menjar per emportar i una acurada varietat de vins, caves i licors, sempre al dia de les últimes novetats en el sector.
Una botiga per gaudir, amb garanties."
 
Deixeu-nos afegir que al seu bar també podeu degustar els vins i els productes de la botiga. Oferta completa.
 
 
Del maridatge dels vins d'Edetària amb la cuina de l'ànec ens diu el següent: "Gran èxit de convocatòria del tast de divendres passat dia 15 .L'acte  titulat "Descobreix la cuina de l'ànec, t'atreveixes?" va donar a conèixer, amb cuina en directe, diferents  opcions, receptes i trucs per preparar i degustar l'ànec de forma professional així com els vins del conegut celler "Edetària" de Gandesa.
Els assistents, que van ser molts, van gaudir de les explicacions dels carismàtics professionals de "Coll Verd" i de Joan Àngel Lliberia directe la Terra Alta. Els seus vins no van deixar indiferents a ningú i de ben segur que la seva ja gran fama continuarà escampant-se de mans de tots aquells que els van tastar."
 
Colmado Giner, foie, ànec, Edetària ... Irresistible oi?
 
Informació contacte:
 
C/Salvador Espriu 14, Reus
 
Tel: 977 345 877
 
Mail: info@colamdoginer.cat
 
Web: www.colmadoginer.cat
Comparteix-ho a:
Associaci� Turisme Rural Terra Alta