Edetària
Notícies
Edetària Shops
A taula
Els vins
El celler
La terra
CAT | ESP | ENG
Inici
Club
Contactar

Cellers Monserrat, Mataró.

Cellers Monserrat  és un negoci es remonta al 1895 i en aquests moments esta dirigit per la 4a generació. Trobareu el seu establiment a la Carretera de Mata nº36 de Mataró. La botiga compte amb 350 m2 amb més de 2000 referències de vins , licors, caves, champagnes, sidres, vinagres, vermuts, cerveses, xarops i miniatures. Botiga de vins de referència a Mataró i al Maresme. 

A un establiment d'aquestes carecterístiques no hi podien faltar les garnatxes d'Edetària

L'oferta de Cellers Monserrat es reforça amb una completíssima botiga on-line des del 2005 i un interessantíssim calendari de tastos i activitats de tot tipus.
 
 
 
Des de la botiga ens fan arribar la següent reflexió: 

"Cada vegada tenim més demanda de vins catalans, especialment de les D.O. Montsant, Terra Alta i Empordà. Així que lo botiga creix en referències de vins catalans i decreix per a d'altres Denominacions. Ens adaptem al canvi de tendències. Els vins d'Edetària en concret tenen una acceptació que va a l'alça"


I sobre els vins d'Edetària ens fan arribar aquest comentari: 

"El que més es ven és l'Edetana per la bona relació qualitat preu. Ja que son garnatxes molt ben treballades.
I personalment ens agrada més d'Edetaria, que és un vin molt complexe, elegant i amb una molt bona feina al darrera"

A Edetària els que ens agrada són els establiments com Cellers Monserrat que potencien el vi català i les garnatxes de la Terra alta.

Si voleu tastar "L'Esperit Edetària, l'Esperit d'una Terra" us convidem a que passeu per Cellers Monserrat o visiteu la seva botiga on-line.

Carretera de Mata, 36 de Mataró, 08304 Barcelona.
Tel 937 550 964
Comparteix-ho a:
Associaci� Turisme Rural Terra Alta