Edetària
Notícies
Edetària Shops
A taula
Els vins
El celler
La terra
CAT | ESP | ENG
Inici
Club
Contactar

EDETÀRIA SHOPS

En aquesta secció us presentarem les botigues més significatives que treballen amb el Celler Edetària per apropar els nostres vins  als consumidors.

Amb aquesta noticia obrim una secció que ens portarà a recórrer els diferents establiments a Catalunya, a la resta de l'estat i arreu del món que treballen amb els nostres vins perquè confien en el nostre producte i creuen en la sinceritat de les garnatxes que són l'eix del nostre projecte.

Comencem el recorregut:

Vinus&Brindis: The Fine Wine Boutique, la botiga dels qui agrada el vi...

Vinus&Brindis,  The Fine Wine Boutique, la botiga dels qui agrada el vi a Bacelona i Mallorca. Un "retailer" de confiança d'Edetària. Si continues llegint sabràs perquè...

 

VinoVí Vinacoteca: De vins per #Tarragona

Si busques vins per la ciutat de Tarragona has de passar per VinoVí. Esther i Winifred t'hi esperen amb 1.500 vins i caves ...

 

Di-Ví Muntaner #EdetariaShopBCN: vins, tasts, regals ...

Di-Ví Muntaner una #EdetariaShopBCN, C/MUNTANER 92: vins, tasts, regals... al centre de Barcelona. Vine de vins a Di-Ví Muntaner  amb Edetària.

 

Xerigots,Vilafranca del Penedès: formatges, vins i caves catalans i ... un Tast amb Edetària molt interessant

Edetària va ser a Xerigots a Vilafranca del Penedès fent un maridatge de les garnatxes del celler amb formatges. Èxit total, però primer deixeu-nos parlar d'aquesta botiga de formatges i vins tan especial. Veniu, Xerigots i Edetària us esperen...

 

Colmado Giner, Reus us convida a tastar Edetària amb la cuina de l'ànec.

Colmado Giner és un el local per excel·lència  menjars gourmet i vins selectes de la ciutat de Reus. Celler Edetària i Joan Àngel Lliberia van ser-hi maridant les garnatxes de la Terra  Alta amb la cuina de l'ànec. Segueix llegint i vine a fer el maridatge Ànec&Edetària amb #EdetariaShops.

 

Les Tannines, Santa Coloma

Les Tannines neix al 2011 sota el nom de La Companyia Catalana de Vins. Tota una declaració de principis i una mostra mol clara del que trobarema ala botiga de Santa coloma de Gramanet, vins i caves catalans. Les garnatxes d'Edetària no podien faltar a un establiment com aquest. Edetària shops us convidar a fer un tastet  de Les Tannines, us hi apunteu?  

 

Edetària Shops us porta a Suïssa: Martel AG, St Gallen

Un dels llocs de Suïssa on els vins d'Edetària són més ben tractats és a la botiga Martel AG a St Gallen. vins selectes i tracte exquisit per les nostres garnatxes a una vinacoteca que no es conforma només en ser una gran botiga de vins ... 

 

El Magatzem del Pont, Girona

Girona la botiga de vins de referència és El Magatzem del Pont. Molt més que una botiga de vins. Un espai que combina amb un magnífic restaurant el Vinomi  que complementa l'esplèndida oferta enològica d'aquesta botiga carregada de tradició i modernitat. Una trajectòria que barreja un edifici modernista, un restaurant de cuina de mercat creativa, vins a copes i una antiga destil·leria ... Oi, que vols saber-ne més coses d'aquest lloc amb relat i encant?

 

Cosme Vins, Barcelona

Cosme Vins és una de les botigues de vins de referència a la part alta de Barcelona. Són al Carrer Aribau, i els vins d'Edetària són al seu establiment des de que les nostres garnatxes  van sortir al mercat. Visitem la seva botiga i coneguem de primera ma els interesants comentaris de Cosme sobre el mon del vi actual. 

 

Cellers Monserrat, Mataró.

Cellers Monserrat  és un negoci es remonta al 1895 i en aquests moments esta dirigit per la 4a generació. Trobareu el seu establiment a la Carretera de Mata nº36 de Mataró. La botiga compte amb 350 m2 amb més de 2000 referències de vins , licors, caves, champagnes, sidres, vinagres, vermuts, cerveses, xarops i miniatures. Botiga de vins de referència a Mataró i al Maresme. A un establiment d'aquestes carecterístiques no hi podien faltar les garnatxes d'Edetària.

Des d'Edetària Shops us convidem a conèixer Cellers Montserrat un establiment centenari i del SXXI, vi a doll i Botiga on-line. som-hi 

 

EDETARIA SHOPS: LA CLOTXA, GRANOLLERS

Edetària Shops avui us porta La Clotxa, Granollers, és una botiga de vins especialitzada en productes de la Terra Alta. Hi podeu trobar productes gastronòmics típics de les Terres de l'Ebre, fins i tot producte fresc, i sobretot vins. A una botiga amb aquestes carecterístiques no hi podien faltar els vins d'Edetària. Tasta'ls amb "La Clotxa" tot acompanyant un   plat que té molt a veure amb la botiga. Voleu saber de què parlem ...

 

EDETÀRIA SHOPS: CELLER DE GELIDA, BARCELONA

Edetària Shops us convida a conèixer el Celler de Gelida és una de les vinacoteques més importants de Barcelona. Oberta al 1895, s'hi respira un aroma d'autenticitat. Presumeixen de tenir vins vins elaborats des de l'autenticitat i defensen les DO's Catalanes i les varietats autòtones. Amb aquest ideari les Garnatxes d'Edetària no hi podien faltar.  

 

L'Orangette de Reus

Xemi Gené és l'ànima de L'Orangette a Reus a la cantonada del Carrer Aleus i el Carrer Vilar. Com no podia ser d'altra manera,des dels seus inicis ha estat una botiga que ha defensat els vins de les DO's de Tarragona. 

 
Associaci� Turisme Rural Terra Alta