Edetària
Notícies
Edetària Shops
A taula
Els vins
El celler
La terra
CAT | ESP | ENG
Inici
Club
Contactar

MÉS EDETÀRIA INTERNACIONAL: SITT LONDON AUTUMN 2012

El Celler Edetària no es perd cap edició del SITT,Specialist Importers Trade Tastings. hi és present tant a l'edició de la tardor  setembre com a la de la primavera al febrer.


El SITT és en les seves paraules: " An absolute must for independent on and off trade buyers as well as journalists looking for wines with a great story to tell. A hand-picked selection of leading importers, agencies and wineries dedicated to serving the independent sector".


Una fira imprescindible pels venedors més exclusius i crítics de vins en la que troben una tria dels cellers més selectes segons les empreses líders del  sector que abasteixen al públic més exgigent.


La llegenda del SITT és molt aclaridora:"UNCOVER SOMETHING DIFFERENT" -descobreix allò que és diferent-

Si voleu saber més seguiu llegint.

És un privilegi ser al SITT enmig de vins vinguts d'arreu del món. Una tria dels millors vins de tres continents hi és present. Com podeu veure  també hi trobem entesos del món del vi  vinguts de molt lluny i els tastadors més exigents.

 

La Garnatxa Blanca sorpren al consumidor britànic, destaquen la seva cremositat, la carecterística frescura mineral del vins d'Edetària i el postgust en boca. "Esperit Edetària, l'Esperit d'una Terra" crea adeptes.

   *Ens veiem al SITT de Monday 25th February
Wednesday 27th February

Manchester & London*

Comparteix-ho a:
Associaci� Turisme Rural Terra Alta