Edetària
Notícies
Edetària Shops
A taula
Els vins
El celler
La terra
CAT | ESP | ENG
Inici
Club
Contactar

La Boqueria: Nova York

 

La Boqueria és un referent en el món de la restauració. Sabem que hi podem trobar qualsevol tipus de producte i els menjars més exquisits. També sabem que té les portes obertes a tothom, és un espectacle pels sentits. Sedueix a tothom que el trepitja i mai no oblidarem les olors, els colors, i els sabors que allà ens regalen.

 Com tots sabeu estic parlant del Mercat de la Boqueria situat a la Rambla de Barcelona.

 El que potser molts no sabeu és que a Nova York també en tenim una altre de Boqueria la del xef barceloní afincat a Brooklyn Marc Vidal. Fins i tot més d'una, i que a més estan molt lligades al mercat barceloní. 

 Vine a beure Edetària a Nova York i tasta l'altre Boqueria.

 L'ànima del Mercat de la Boqueria són els seves parades de fruita, verdura, carn, peix, pesca salada, menuts ... Però també la dels seus bars: PintoxoQuim de la BoqueriaKiosco Universal. Petits temples gastronòmics que en el petit format de tapes, esmorzar i vermuts t'ofereixen autèntiques joies culinàries. 

 

 Marc  Vidal ha sabut traslladar tot això i molt més als locals de Boqueria a NYC. N'hi ha dos un al Soho i un altre a Flatiron Street. Tapes, arrossos i pernil que es prenen a peu de barra, en taules llargues i compartides que encomanen l'alegria que es respira al Mercat Barceloní. 

 

Edetària no podia faltar e aquesta festa i els seus vins s'hi serveixen a copes. Els vins més servits són el Via Edetana Blanc, els encanta l'elegància de la garnatxa blanca passada per fusta i la seva mineralitat. "We love it!" ens dèia Ronald Morgan General Manager del local de Flatiron Street.

 També estan molt interessats pel Via Terra Rosat, vi que el celler elabora per petició del mercat nordamericà, i un dels pocs rosats de garnatxa peluda que hi ha al món.

 De fet al darrer "wineshow" a NYC els restauradors novaiorquesos estaven delerosos per tastar la nova anyada del nostre vi rosat de garnatxa. 

 Si voleu tastar un bon pernil, unes patates braves, uns xipirons o un bon arròs acompanyats d'una garnatxa blanca d'Edetària feu cap a la Boqueria NYC i gaudiu-ne el seu esperit marcadament mediterrà al centre Brooklyn. 

 

Boqueria Flatiron
Flatiron@BoqueriaNYC.com
212.255.4160
53 West 19th Street, NYC 10011
Find us on Google Maps

 

 

 

Comparteix-ho a:
Associaci� Turisme Rural Terra Alta