Edetària
Notícies
Edetària Shops
A taula
Els vins
El celler
La terra
CAT | ESP | ENG
Inici
Club
Contactar

Els Arcs, Tarragona

 

 

El restaurant Els Arcs està situat al cor de la ciutat de Tarragona, i té una ubicació amb història molt especial.L'establiment està allotjat a un retall d'història molt ben guardat,un edifici que data del 1350 i que conserva 8 arcades gòtiques en perfecte estat. Al seu moment va ser una casa de pagès on es comerciava amb gel, gràcies a un pou de neu que encara conserven. D’aquí el seu antic nom: el carrer de la neu vella.

 

Carlos Llobet, gerent, defineix  així dels Arcs:" Aromes que fan obrir boca, gustos que aixequen l’ànim,
textures que pessigolleixen el paladar i una acurada presentació,
per a que aquest conjunt de sensacions perdurin en la memòria."

Aquesta és l'essència de la seva cuina de sensacions, fruit de la seva passió i experiència dins el sector gastronòmic. 

Al seu interior destaquen les parets d'autèntica pedra natural, pintades en tons càlids i atractius, que aporten un ambient acollidor i contemporani. Aquesta fusió de tradició i innovació és es reflecteix en els seus plats. Com a mostra aquí teniu el menú maridatge que van preparar per les Garnatxes d'Edetària.

Ens costa trobar quin maridatge era el més encertat. La tonyina i l'Edetària blanc funcionaven molt bé, però el corball i lavelouté de vi armonitzaven fantàsticament amb el Via Edetana Negre 2010, carregat de fruita i frescor, el cruixent de  cua de bou i l'Edetària Negre ens proposaen un joc sense fi, i el Dolç i la xocolata estaven fets per conèixers. Sensacional.

Si teniu l'oportunitat no dubteu a visitar Els Arcs, uns arcs sota els quals les garnatxes d'Edetària es senten més que còmodes.

Informació i contacte: 

C. Misser Sitges, 13 bajos - 43004 - Tarragona - (Part Alta)

email: info@restaurantarcs.com 

Tel. 977 218 040 Fax 977 766 384

Horari: De dimarts a dissabte de 13.00h a 16.00h  i de 20.30h a 23.00h.

 

Comparteix-ho a:
Associaci� Turisme Rural Terra Alta