Edetària
Notícies
Edetària Shops
A taula
Els vins
El celler
La terra
CAT | ESP | ENG
Inici
Club
Contactar

Edetària a Taula:Restaurant Cinc Sentits, Barcelona

 

 

 

 Edetària a Taula us convida a visitar el restaurant Cinc Sentits, una estrella Michelin des del 2009, del Xef Jordi Artal ens proposa un exquisit maridatge amb l'Edetària Blanc 2010.

Trobareu el restaurant al carrer Aribau en ple Eixample barceloní.

La cuina dels Cinc Sentits té una base de producte local, i cuina tradicional catalana però amb un treball molt creatiu que posa l'accent a les textures, els contrastos i els punts de cocció.

 

 

 

 

Jordi artal defineix la cuina del seu restaurant amb aquestes paraules:"Sense cap dubte, la clau d’un bon plat està en trobar i utilitzar ingredients de la millor qualitat.Estem orgullosos de treballar amb petits artesans de tota Catalunya que ens porten ingredients de la màxima qualitat directament del seu origen."

El local és modern, molt elegant i alhora íntim com podeu veure a les fotos i així ho destaquen les opinions del clients, que també valoren molt l'atenció rebuda pel personal de sala:

"A truly incredible dining experience. Ambiance, staff, food were all outstanding. Dishes were exceptional in terms of presentation, texture and taste complexity".

"Every dish not only tasted fantastic, but was also a pleasure to look at. The matching wines were very well chosen. The staff was extremely friendly, helpful and enthousiastic."

 

El xef Jordi Artal va escollir  "... una guatlla fumada amb crema de castanyes, cruixent de pell de pollastre, gelatina de Pedro Ximénez, pa d’espècies i aire de tòfona..." maridada amb l'Edetària Blanc 2010 pel contrast que la mineralitat salina del vi oferia als sabors fumats de la cocció i de tófona del plat, contrast que la dolçor de la gelatina de Pedro Ximénez accentuava. 

Els Cinc Sentits: producte, sensibilitat i creativitat. Indispensable, un restaurant per gaudir-lo amb els millors vins d'edetària i els Cinc Sentits ...  

Restaurant: Cinc Sentits

Adreça: Carrer Entença, 60, 08015 Barcelona

Zona: Eixample Esquerre.

Tel. Reservas: 34 93 323 94 90
Web:cincsentits.com
Mail:info@cincsentits.com
Comparteix-ho a:
Associaci� Turisme Rural Terra Alta