Edetària
Notícies
Edetària Shops
A taula
Els vins
El celler
La terra
CAT | ESP | ENG
Inici
Club
Contactar

EDETÀRIA A TAULA: EL MOLÍ DELS AVIS

Des del restaurant El Molí del Avis a l'Ametlla de Mar, Tarragona, ens arriben les primeres receptes maridatge amb vins del celler Edetària.

"El Moli dels Avis, els hi dona la benvinguda i els invita a conèixer-lo. Està ubicat en un Moli d’Oli del s. XIX, rehabilitat com a Restaurant. La nostra especialitat és la tonyina roja mediterrànea.

La Tonyina Roja es un producte d’alta qualitat gastronòmica per les seves propietats nutricionals i funcionals sent un dels peixos molt preuats tant a nivell Europeu passant pels Estats Units i sobretot al Japó.

Grup Balfegó és la única empresa catalana dedicada a la pesca, alimentació  i  la comercialització de la Tonyina Roja, mantenint i pensant sempre en la sostenibilitat i traçabilitat  del mateix.

Per tot això el nostre xef Josep Margalef  ha elaborat un Monogràfic sobre la Tonyina Roja Balfegó amb receptes exclusives per poder gaudir de tota la gamma i varietat d’aquest  producte"

 

Els vins del celler Edetària pariticipen de la traçabilitat i sostenibilitat del producte que ens parlen al retaurant. I, el caràcter pur i gastronòmic de la garnatxa blanca del celler marida a la perfecció amb la tonyina tarragonina.

Ara les receptes i el maridatge de vins:  


TARTAR BALFEGÓ&VIA EDETANA BLANC

 

INGREDIENTS: ceba fresca, cogombrets, ous de caviar  salmó i de mujol, cibulet, tonyina roja, salsa de soja, wasabi i oli d'oliva.

PREPARACIÓ: tallarem la ceba,els cogombrets a la brunoise, i el cibulet el picarem, reservarem; la tonyina la farem a daus de 0.5 mm, reservarem; barrejarem la salsa de soja i el wasabi; llavors montarem amb una anella el plat deixant un forat al mig que emplenarem amb el caviar. Un cop el plat estigui preparat  el deixarem 5 minuts al congelador. servirem el plat fent una emulsió de l'oli i la salsa de soja amb wasabi davant del client per donar més untuositat al plat.

Servirem el Tartar Balfegó amb una copa de Via Edetana a la temperatura correcta perquè la garnatxa blanca maridi perfectament amb els sabors i textures de la tonyina roja.

Ben aviat El Molí dels Avis tornarà a Edetària a Taula amb més receptes.

De moment us deixem la informació de contacte:

Restaurant El Moli dels Avis, S.C.P.
c/ Andreu Llambrich, nº 74.
C.P. 43860. L'Ametlla de Mar

htt: //www.elmolidelsavis.com


Comparteix-ho a:
Associaci� Turisme Rural Terra Alta